Donateur of Gift

Wij nodigen u uit donateur te worden vanANBI Stichting Tendo. Op deze manier doet u een structurele bijdrage aan onze projecten. Danzij vaste inkomsten kan Stichting Tendo de continuïteit van de projecten waarborgen. Donateurs zijn dus onmisbaar voor onze Stichting. Donateur worden kan al vanaf €5,00 per maand. Als u hieronder het donateursformulier invult wordt het bedrag automatisch éénmaal per maand afgeschreven van uw rekening.

U wilt geen maandelijkse verplichting? Wij zijn ook erg blij met een eenmalige gift!

Deze kunt u overmaken t.n.v. Stichting Tendo te Zuidlaren. IBAN NL83RABO 0152 9990 86

Uw donatie kunt u ten alle tijde stopzetten door een email sturen naar info@stichtingtendo.nl  Ook voor overige vragen omtrent donateurschap en giften kunt u zich richten tot hetzelfde emailadres.

Stichting Tendo is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat bepaalde giften die aan de stichting worden gedaan mogelijk (deels) aftrekbaar zijn. Kijk voor de actuele regelgeving op www.belastingdienst.nl

Ja, ik word ook donateur van Stichting Tendo

Verification